begeleiding op maatdoor persoonlijke adviseur

klantproces-blanko

Klantproces

Wie een woning koopt in Veste Verde, kan rekenen op begeleiding op maat. Het verkoopproces en de kopersopties worden toegesneden op de wensen van de klant. De persoonlijke aanpak van Hurks­-Adriaans geeft je de unieke kans om je individuele woonwensen te realiseren.
Voor de snelle beslissers zijn veel van de individuele wensen extra voordelig of zelfs gratis mee te nemen in de basis uitwerking en bouwvoorbereiding. Denk hierbij aan indelingswijzigingen, bouwkundige aanpassin­gen, het afwerkings­niveau of keuken, sanitair en tegelwerk. Dat kan de nodige meerkosten besparen.

Creëer samen met ons je ideale woning.

Wees er snel bij en profiteer van:

• inzicht in persoonlijke wensen vóór het aangaan van de overeenkomst;
• onderzoek naar financiële haalbaarheid;
• overleg met kopersadviseur;
• gratis indelingswijzigingen tijdig voor start bouw;
• mogelijke bezoeken aan showrooms vooraf.

Met vragen over de persoonlijke aanpak van Hurks-Adriaans kunt u rechtstreeks terecht bij een van onze makelaars:

Vb&t makelaars, Paterslaan 34 Helmond, 0492 – 537 873, helmond@vbtmakelaars.nl
Adriaan van den Heuvel makelaars, Hoofdstraat 155 Helmond, 0492 – 661 884, info@heuvel.nl

 

Klant aan het woord

Echt happy

Gitta Hendrix (42) heeft een drukke baan in Eindhoven. Alle voorzieningen en het station op steenworp afstand, zijn dan praktisch. “Vroeger woonde ik in Brandevoort en daarna acht jaar in het centrum van Helmond. Heel leuk, maar Brandevoort trok toch. Ik zocht een instapklaar huis, maar bestaande woningen waren ’t steeds net niet. Van mijn huis in Veste Verde sprak de ruimte beneden met de standaard aanbouw me erg aan. De kopersbegeleiding vond ik prettig en zinvol. Zowel bij de oplevering als bij het kiezen uit het optiepakket. Het aanbod en de prijzen waren goed. Al koos ik voor de keuken en de tuin ook buiten het pakket. Dat was geen probleem. Net als het dichtmaken van die lelijke naden en verlichtingsgaten in het plafond. Die ergerde me in mijn vorige woning al. Nu is het helemaal strak en af. Ik voel me echt happy hier.”

“Mijn huis in Veste Verde is helemaal af. Ik voel me echt happy hier.”

Waardering

Joop (60) en Marian (59) van Stiphout wonen al jaren met veel plezier in De Veste. Eerst met hun kinderen in een groot huis. Te groot, bleek toen de kinderen vertrokken, waarop het echtpaar voor een seniorenwoning in Mierlo koos. Ze misten echter de reuring van het levendige De Veste en wilden terug. Veste Verde kwam in beeld en kavel 30 in het bijzonder. “Het ging om de modelwoning, dus deze was al helemaal af. Geen bezwaar, want we zouden precies dezelfde interieurkeuzes hebben gemaakt. Wel vonden we de woonkamer te klein en wilden we een uitbouw. Dat vond de aannemer wel een mooie uitdaging. We hebben echt alle lof en waardering voor de koperbegeleiding en hoe Hurks-Adriaans onze woonwensen oppakte en realiseerde. Vooral omdat ze de woning eerder moesten opleveren omdat we uit onze verkochte woning moesten. Daar spreekt wederzijds vertrouwen uit. Wij hebben nu de perfecte woning.”

“Alle lof en waardering voor hoe Hurks-Adriaans onze woonwensen oppakte”

Tevredenheid troef

Raymond Herwarts (40) woonde al in de buurt toen hij voor een woning in Veste Verde koos. “In Brandevoort heb je eigenlijk alles bij de hand. Ik wilde hier graag blijven, maar zocht op korte termijn een woning. Dan heb je weinig tijd om te wachten tot er iets geschikts op de markt komt. Gelukkig was het aanbod in Veste Verde prima voor mij en mijn dochter Sophie (6). Ik viel vooral op de aanbouw van 2,40 meter waarmee je beneden veel leefruimte hebt. Dat de woning instapklaar werd opgeleverd, is voor iemand met twee linkerhanden een grote plus. Ik heb het optiepakket dus ruim aangesproken. Alleen de tuin heb ik zelf gedaan. Samen met kopersadviseur Pleuni Kronenberg heb ik uit het pakket gekozen. Haar begeleiding bij de afbouw en het inzichtelijk maken van de mogelijkheden waren een uitkomst. Je baseert je keuzes ergens op. Ik had dat niet graag alleen gedaan.”

“Een instapklare woning is voor iemand met twee linkerhanden een grote plus.”

Een sfeerimpressie van de instapklare woningen