Het succesverhaal vanOns Brandevoort

de-veste

Afb-Logo-Brandevoort-klEen authentiek Brabants dorp, helemaal nieuw: dat is Brandevoort. Een gemoedelijke wijk die doet denken aan een vesting, met een prettige woonsfeer en voorzien van alle eigentijdse gemakken. Wonen in Brandevoort is dan ook wonen in het moderne dorpsleven. En wie daar eenmaal van geproefd heeft, wil meer. Logisch dus, dat Brandevoort zich steeds verder ontwikkelt en nu al is uitgegroeid tot een toonaangevend model voor een hedendaags woonmilieu dat al het goede van stad en dorp combineert.

Brandevoort kenmerkt zich door zijn historische sfeer, een moderne omgeving, gevarieerde woningtypen en hoogwaardige voorzieningen. Door betaalbare kwaliteit en door ruimte, comfort en geborgenheid. Brandevoort combineert bovendien op een natuurlijke manier het levendige stadsleven met landelijke luwte. De wijk ligt aan de ecologische verbindingszone van de Schootense Loop en de Papenvoortse Loop. Deze ecozone zorgt niet alleen voor de afwatering, maar voegt aan Brandevoort een groene corridor toe, vol afwisselende flora en fauna’s.

Er zijn inmiddels al heel wat mensen thuis in Brandevoort. Jong en oud, gezinnen, stellen en singles zijn er met elkaar verbonden via tal van voorzieningen, verenigingen en activiteiten.

Of ze ontmoeten elkaar tijdens het winkelen en in de vele horecavoorzieningen in de compacte en gezellige kern, De Veste. Ook wie graag wandelt, fietst of hardloopt in het groen, kan zijn hart ophalen in Brandevoort. Verder beschikt Brandevoort over tal van voorzieningen, zoals een modern winkelcentrum, een eigen NS-station, diverse basisscholen, een wekelijkse markt, een gezondheidscentrum met verschillende praktijken, een multifunctioneel centrum met een kinderdagverblijf, een peuterspeelzaal, buitenschoolse opvang, een sportzaal, een gemeenschapszaal en een bar. Het concept werkt, dat heeft Brandevoort al lang bewezen. Wordt Brandevoort ook jouw dorp?

Kijk voor meer informatie over de wijk op www.brandevoort.nl.