Instapklare woning

vloerDe mogelijkheden van de woningen zijn legio. Adriaans/Hurks heeft meegedacht om u zoveel mogelijk vooruit te helpen.

Er zijn meerdere varianten: casco, de meer eenvoudige versie en het instapklare pakket. Of een combinatie van deze!

Natuurlijk kunt u kiezen voor een casco oplevering. Voor de doe-het-zelvers is zo’n woning een heerlijke uitdaging. U kunt met ons overleggen op welke manier u de woning opgeleverd wilt hebben. De woning kan ook opgeleverd worden met een  keuken,  sanitair en tegelwerk. Ook dat is naar wens in te vullen.

“Een instapklare woning is voor iemand met twee linkerhanden een grote plus.”

Voor wie weinig tijd heeft en/of volledig ontzorgd wil worden: de instapklare woning is een pareltje. Vloer- en wandafwerking beneden en boven naar keuze. In de tuin wordt een terras met een looppad aangelegd en ook nemen we de erfafscheiding regelen wij. Een complete  keuken (door u te kiezen uit twee keukenleveranciers) hoort er ook bij. Zo’n pakketprijs is erg aantrekkelijk. Met weinig meer kunt u zó uw woning betrekken. Alle wensen die u heeft, zijn bespreekbaar. Wij maken uw huis op maat, naar uw zin. Dit zijn voorbeelden van wat er mogelijk is. Op de foto’s onderaan deze pagina ziet u wat er zoal is toegepast in fase 1.

 

Klant aan het woord

Echt happy

Gitta Hendrix (42) heeft een drukke baan in Eindhoven. Alle voorzieningen en het station op steenworp afstand, zijn dan praktisch. “Vroeger woonde ik in Brandevoort en daarna acht jaar in het centrum van Helmond. Heel leuk, maar Brandevoort trok toch. Ik zocht een instapklaar huis, maar bestaande woningen waren ’t steeds net niet. Van mijn huis in Veste Verde sprak de ruimte beneden met de standaard aanbouw me erg aan. De kopersbegeleiding vond ik prettig en zinvol. Zowel bij de oplevering als bij het kiezen uit het optiepakket. Het aanbod en de prijzen waren goed. Al koos ik voor de keuken en de tuin ook buiten het pakket. Dat was geen probleem. Net als het dichtmaken van die lelijke naden en verlichtingsgaten in het plafond. Die ergerde me in mijn vorige woning al. Nu is het helemaal strak en af. Ik voel me echt happy hier.”

“Mijn huis in Veste Verde is helemaal af. Ik voel me echt happy hier.”

Waardering

Joop (60) en Marian (59) van Stiphout wonen al jaren met veel plezier in De Veste. Eerst met hun kinderen in een groot huis. Te groot, bleek toen de kinderen vertrokken, waarop het echtpaar voor een seniorenwoning in Mierlo koos. Ze misten echter de reuring van het levendige De Veste en wilden terug. Veste Verde kwam in beeld en kavel 30 in het bijzonder. “Het ging om de modelwoning, dus deze was al helemaal af. Geen bezwaar, want we zouden precies dezelfde interieurkeuzes hebben gemaakt. Wel vonden we de woonkamer te klein en wilden we een uitbouw. Dat vond de aannemer wel een mooie uitdaging. We hebben echt alle lof en waardering voor de koperbegeleiding en hoe Hurks-Adriaans onze woonwensen oppakte en realiseerde. Vooral omdat ze de woning eerder moesten opleveren omdat we uit onze verkochte woning moesten. Daar spreekt wederzijds vertrouwen uit. Wij hebben nu de perfecte woning.”

“Alle lof en waardering voor hoe Hurks-Adriaans onze woonwensen oppakte”

Tevredenheid troef

Raymond Herwarts (40) woonde al in de buurt toen hij voor een woning in Veste Verde koos. “In Brandevoort heb je eigenlijk alles bij de hand. Ik wilde hier graag blijven, maar zocht op korte termijn een woning. Dan heb je weinig tijd om te wachten tot er iets geschikts op de markt komt. Gelukkig was het aanbod in Veste Verde prima voor mij en mijn dochter Sophie (6). Ik viel vooral op de aanbouw van 2,40 meter waarmee je beneden veel leefruimte hebt. Dat de woning instapklaar werd opgeleverd, is voor iemand met twee linkerhanden een grote plus. Ik heb het optiepakket dus ruim aangesproken. Alleen de tuin heb ik zelf gedaan. Samen met kopersadviseur Pleuni Kronenberg heb ik uit het pakket gekozen. Haar begeleiding bij de afbouw en het inzichtelijk maken van de mogelijkheden waren een uitkomst. Je baseert je keuzes ergens op. Ik had dat niet graag alleen gedaan.”

“Een instapklare woning is voor iemand met twee linkerhanden een grote plus.”

Een impressie van een instapklare woning

Deze woningen zijn in fase 1 opgeleverd. De bewoners hebben aangegeven voor welke opties zij kozen. Voor iedereen kan dat anders zijn, dat tonen deze foto’s wel. In het bijzonder vloer-, wand-, keuken-, tuin- en sanitairwensen. Heeft u specifieke ideeën of voorkeuren? Wij helpen u graag mee om uw droomwoning te realiseren.