Persoonlijke aanpak
Hurks | Adriaans

financieel

Klantproces

Wie een woning koopt in Veste Verde, kan rekenen op begeleiding op maat. Het verkoopproces en de kopersopties worden toegesneden op de wensen van de klant. De persoonlijke aanpak van Hurks­-Adriaans geeft je de unieke kans om je individuele woonwensen te realiseren.
Voor de snelle beslissers zijn veel van de individuele wensen extra voordelig of zelfs gratis mee te nemen in de basis uitwerking en bouwvoorbereiding. Denk hierbij aan indelingswijzigingen, bouwkundige aanpassin­gen, het afwerkings­niveau of keuken, sanitair en tegelwerk. Dat kan de nodige meerkosten besparen. Creëer samen met ons je ideale woning.

Wees er snel bij en profiteer van:

•  inzicht in persoonlijke wensen vóór het aangaan van de overeenkomst;
•  onderzoek naar financiële haalbaarheid;
•  overleg met kopersadviseur;
•  gratis indelingswijzigingen tijdig voor start bouw;
•  mogelijke bezoeken aan showrooms vooraf.

Wie een woning koopt in Veste Verde, kan rekenen op begeleiding op maat. Het verkoopproces en de kopersopties worden toegesneden op de wensen van de klant. De klant staat bij ons centraal.

 

Klant over de begeleiding

Prettig en zinvol

Gitta Hendrix (42):

“De kopersbegeleiding vond ik prettig en zinvol.”

“Mijn huis in Veste Verde is helemaal af. Ik voel me echt happy hier.”

Waardering

Joop (60) en Marian (59) van Stiphout

“We hebben echt alle lof en waardering voor de koperbegeleiding en hoe Hurks-Adriaans onze woonwensen oppakte en realiseerde. Vooral omdat ze de woning eerder moesten opleveren omdat we uit onze verkochte woning moesten. Daar spreekt wederzijds vertrouwen uit.”

“Alle lof en waardering voor hoe Hurks-Adriaans onze woonwensen oppakte.”

Tevredenheid troef

Raymond Herwarts (40)

“Samen met kopersadviseur heb ik uit het pakket gekozen. De begeleiding bij de afbouw en het inzichtelijk maken van de mogelijkheden waren een uitkomst. Je baseert je keuzes ergens op. Ik had dat niet graag alleen gedaan.”

“Een instapklare woning is voor iemand met twee linkerhanden een grote plus.”