Financieel erg aantrekkelijk

energiehangerEen nieuwbouwwoning biedt vele voordelen

Kies je voor nieuwbouw, dan kies je voor meer comfort, meer gemak en meer mogelijkheden om je persoonlijke woonwensen te realiseren. Bij nieuwbouw is alles nieuw en fris en je kunt kiezen uit verschillende woningtypen en opties voor de indeling of afwerking. Nieuwbouwwoningen zijn daarnaast veiliger en energiezuiniger dan oudere woningen, want alles is volgens nieuwere inzichten gebouwd. En de woonomgeving wordt ingericht volgens eigentijdse ideeën over leefbaarheid. Vanzelfsprekend voldoen alle woningen in dit project aan alle kwaliteitsnormen. Denk daarbij aan het bouwbesluit, de nieuwste geluidseisen en normen voor duurzaam bouwen en het PolitieKeurmerk Veilig Wonen. De woningen in Veste Verde hebben bovendien allemaal een groen energielabel

• Een nieuwbouw koopwoning met een groen energielabel heeft allerlei voordelen:
• De energiekosten zijn – gemiddeld genomen – fors lager. Daardoor kun je tientallen euro’s besparen op je maandlasten.
• Je woning is in de toekomst beter verkoopbaar dan een woning met bijvoorbeeld energielabel D of E.
• Je hebt bij aankoop van de woning in veel gevallen meer financieringsmogelijkheden.
• Je draagt bij aan een beter milieu en aan het terugdringen van CO2-uitstoot.
• Je wooncomfort is groot dankzij het aangename binnenklimaat.

Financieel erg aantrekkelijk
Nieuwbouw is ook nog eens financieel erg aantrekkelijk. De meeste woningen kunnen met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) gefinancierd worden, dus met méér garantie én financieel aantrekkelijk. Mogelijk kun je ook nog gebruik maken van de Starterslening met een aantrekkelijk rentepercentage. Vergeet ook de lagere maandlasten niet: in een nieuwbouwwoning bespaar je energie, profiteer je van belastingvoordeel en is grootschalig onderhoud de eerste tijd niet nodig.
Nieuwbouw biedt kortom gewoon meer!

waarborgklein

Woningborg Garantie

Veste Verde wordt gerealiseerd onder de strenge normen en voorwaarden van de Woningborg Garantie en Waarborgregeling 2010 en bevat ook een afbouwgarantie. Hiermee heb je de juiste garantie voor de ideale nieuwbouwwoning.

Als het om energie gaat geldt: hoe groener, hoe beter